Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Don Forno Original

Italienske stenovne

Special byggede ovne.

Til vores special ovne bruger vi ovnkammer fra Forno Bravo, Valoriani, og Alfa Refrattari, Vi designer ovnene sammen med kunden, og snakker om hvad størrelse der er behov for. Til privat brug vil det normalt være en indvendig diameter på Ø 80 til Ø100 cm, samtidigt er det vigtigt at vide om man vil have en ovn, der er hurtigt at varme op, eller en model der bedre til at bage i.

Designet er for os en af de mest spænderne faser i opførelsen af en ovn,

mulighederne er uendelige, så længe materialerne er ildfaste. Skal den være i mursten, granit, marmor, beton, kampsten, eller beklædes med kobber eller zink.

Skal ovnen stå inde eller udenfor, en del af et køkken/udekøkken, måske en terrasse i natursten, vi udføre alt hvad der må følge med inden for murer, tømrer, maler, vvs og elarbejde, i det hele taget sørger vi for det bliver så let for jer som muligt.

Vi samarbejder med Arkitekter, stenhugger, naturstens importøre, keramiker, teglværker, trælaster og mange flere, kort sagt vi kan lave lige det der passer ind i jeres hjem.

Lav pizza, brød og meget andet, præcis som i syd Europa.

Priser på special ovne, er meget forskeligt, da der er mange faktorer der spiller ind, indhent derfor et uforbindende tilbud eller overslag, gå ind under kontakt mail, eller ring til os.